woensdag 12 mei 2010

28-04-2010



Een mooie avond en Herman Dammers heeft vrij genomen.Dat is te zien aan de brede grijns op zijn gezicht als hij het Kluphuis komt binnenlopen. Mooi, Marcel, John en Wouter zijn ook aanwezig voor wat een "good old times" tocht zal worden.
Na de koffie gaan we serieus op pad, het tempo ligt hoog, de zweetdruppels stromen al snel van de hoofden. Wouter heeft een mooie route, recht in de wind, in de planning. De grens over en links, rechts, we gaan er voor. Af en toe slaat er wat doofheid toe in het peloton, maar met een stevige snok is ook onze hardhorende Marcel weer aangesloten.
Dan raken we verdwaald. Voor zover dat kan natuurlijk. Tegen de tijd dat we het keerpunt bereiken duikt een plattelandskroeg op. d'OF zou d'OF niet zijn als er even aangeschoven wordt. Een kleintje dan, omdat de zon schijnt. Herman past angstvallig op zijn nieuwe fiets, er zou eens een onverlaat mee vandoor gaan.
Dan gaan we verder, zonder dat de prestaties te lijden hebben van ons 'banaantje". Zestig km, met een gemiddelde van 30, we kunnen het wel.


Geen opmerkingen: